Stor pelsdyrkongres i København til august

IFASA-kongressen holdes hvert fjerde år.

I 2012 er det Kopenhagen Fur/Dansk Pelsdyravlerforening der er vært, når pelsdyrforskere, dyrlæger, konsulenter og pelsdyravlere fra hele verden mødes for at præsentere og diskutere den nyeste forskning om hold af pelsdyr. I år er det lykkedes at tiltrække flere nye forskergrupper fra Kina, og med god repræsentation fra allerede store pelsdyrnationer som Danmark, Canada, Finland og Holland er der lagt op til tre spændende dage med fokus på pelsdyr i august 2012 i København.

 

Input fra hele verden

Fagligt spænder kongressen over emner fra foder og ernæring, sygdomme, genetik og avl til adfærd og velfærd. Ud over de mundtlige præsentationer vil der være en stor poster-session med input fra hele verden. Kongressen afsluttes med en stor gallamiddag.

IFASA er den internationale videnskabelige pelsdyrsammenslutning, hvis danske præsident, seniorforsker Steen Henrik Møller fra Aarhus Universitet, ser frem til at byde sine udenlandske kolleger velkommen til København.

»Vi har gjort vores bedste for at sammensætte et spændende tredages program af høj faglig kvalitet for vore kolleger fra hele verden,« siger Steen Henrik Møller.

Forud for kongressen er der et arrangement på Kopenhagen Fur, hvor kongressens deltagere præsenteres for den danske model for pelsdyrproduktion samt præsenteres for opbygningen af alle led fra indsamling og sortering til salg af skind i vores auktionssal på Kopenhagen Fur. Vi har desuden arrangeret en workshop for deltagende dyrlæger på Københavns Universitet, Afdeling for Patologi, hvor danske og udenlandske dyrlæger vil få gennemgået symptomer og behandling af de hyppigste minksygdomme.

Der er stadig enkelte pladser til kongressen. For yderligere information: Se nærmere på IFASAs hjemmesiden: www.ifasanet.org eller kontakt forskningschef i Kopenhagen Fur Peter Foged Larsen på telefon 50 85 29 27 eller pfl@kopenhagenfur.com.

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle