Claas har høstet flere designpriser

Claas Jaguar og Claas RTK Field Base har netop vundet iF Design priser.

Ved en prisuddeling i München, Tyskland, har Claas vundet to iF Design Award priser. Claas Jaguar 900 vandt designprisen i kategorien produkt. Claas’ GPS mark base station, Claas RTK Field Basse, vandt den eftertragtede iF Design guld pris. Begge produkter var i konkurrence med 5.575 andre produkter fra 59 lande.

Ifølge Claas er det den harmoniske blanding af teknologi og æstetisk design, der har sikret Claas de eftertragtede priser.

I bedømmelsen af Jaguar 900 lagde dommerpanelet vægt på, at kurverne på finsnitteren følger materiale-flowet og motorkraften. Begge dele ledes via det kurvede design ned til snitter-enheden og giver et kraftfuldt udtryk. Finsnitteren tilbyder et komfortabelt arbejdsmiljø med godt udsyn.

Kup på vej mod britisk Arla-formand 12. december · 11:23

I tillæg til dette er alle service-punkter let tilgængelige og brugervenligt udformet. Varm luft fra motoren blæses bagud, således at det ledes væk fra maskinen. Alt i alt fremstår maskinen med et hårdtslående udtryk og harmoni i alle detaljer, lyder det.

Claas RTK Field Base GPS-stationen vandt en guldpris. Den mobile station bruges til at fintune GPS-signalet og har en rækkevidde på op til seks kilometer. Basestationen adskiller sig fra konkurrenterne ved, at det er muligt at foretage alle indstillinger direkte på stationens display. Derudover er den udstyrret med håndtag, så den let kan flyttes. Dommerpanelet lagde i bedømmelsen vægt på den høje teknologiske standard, men også betjeningsvenlighed og mulighederne for tilpasning til forskellige arbejdssituationer fremhævedes af panelet.

Tip os

Kommentarer

Nyhedsbrev

Forsiden lige nu