DM i pløjning får stor hjælp af frivillige og sponsorer

DM i pløjning kommer til Vestsjælland, nærmere bestemt Gørlev, i slutningen af oktober. Men intet DM uden frivillige og sponsorer, melder Styregruppen bag, der har fået god hjælp.

DM i pløjning på Sjælland er godt hjulpet på vej. 

For når LandboUngdom Region Øst d. 25-26. oktober holder DM i pløjning på Søgaard ved Gørlev er de blevet godt hjulpet af mange velvillige firmaer, landmænd og legatfonde. Det skriver LandboUngdom i en pressemeddelelse, hvor hele styregruppen bag DM i pløjning gerne vil give en stor tak til alle sponsorer.

Dette års DM har nemlig haft en heldig vind i ryggen og har fået god hjælp fra mange gode sponsorer og legater.

"Vi har været heldig at få både en hovedsponsor og blandt andet tre guld-sponsere, så det er bestemt ikke dårligt", fortæller Frank K. Nielsen, formanden for styregruppen bag DM i pløjning.

Blandt andet har F.Engel igen i år sponsoreret jakker til alle vores hjælpere, og Otto Johansen i Slagelse har sponsoreret huer til alle hjælpere.

Engel var også hovedsponsor i 2018 til DM i pløjning, som blev afholdt i Nordjylland. Ud over hovedsponsorerne er der også mange andre såsom New Holland, Viking og Agromek, samt landmandssponsorere og udstillere på selve stævnearealet, som har støtte op.

"Det er jo vildt at der er så mange, som vil støtte så meget op om os", fortæller Frank K. Nielsen og fortsætter:

"Der er så mange udgifter i forbindelse med at holde DM, derfor kan det også kun gennemføres på grund af at virksomhederne virkelig vil os det bedste. Det er dejligt, at kunne give vores mange hjælpere gode forhold, for de er helt centrale i hele opbygningen og afviklingen af DM i pløjning".

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle