Gartner vinder pris som Årets Ejerleder 2017 på Fyn

Mads Pedersen, direktør og ejer af gartneriet Alfred Pedersen & Søn, vinder pris.

Mads Pedersen, der står i spidsen for gartneriet Alfred Pedersen & Søn, vinder prisen som årets ejerleder på Fyn. Prisen uddeles af PwC, Nykredit og Dansk Erhverv.

Alfred Pedersen & Søn blev grundlagt i 1948 og ejes og ledes i dag af Mads Pedersen, som har overtaget gartneriet efter Katrine og Alfred Pedersen. Gartneriet tog udgangspunkt i to små drivhuse med snitblomster, men voksede sig hurtigt større med flere drivhuse, og snitblomsterne blev ligeledes skiftet ud med agurker.

I dag står Mads Pedersen i spidsen for et gartneri, som er kendt for at producere et bredt sortiment af kvalitetsgrøntsager.

"Mads Pedersen har formået at udvikle en landbrugsvirksomhed til en moderne industrivirksomhed med nytænkning og innovative tiltag. Virksomhedens succes skyldes særligt ejerlederens ambitiøse mål og lyst til at gå nye veje i branchen", fortællerMikael Johansen, partner i PwC i Odense.

”Mads Pedersens passion og ambitioner for virksomheden har ikke alene resulteret i høj vækst, men også at forbrugeren i sidste ende opnår den bedste smagsoplevelse, og det er derfor, at han i dag bliver kåret som en velfortjent vinder af Årets Ejerleder på Fyn.”

Unik smag og kvalitet
Gartneriet er kendt for en høj kvalitet i deres grøntsager og en unik smag og mantraet om at levere friske grøntsager til forbrugerne hver dag. Mads Pedersen prioriterer bl.a., at tomaterne håndplukkes, og det sker først, når de er helt modne i modsætning til andre aktører i branchen.

”Virksomheden har igennem flere år præsteret fremgang i det økonomiske resultat, og Mads har et stort fokus på at stille med det bedste team for at opnå yderligere succes og vækst. Det er bl.a. dét, som får Mads til at skille sig ud fra mængden og gør ham til den rette vinder af Årets Ejerleder 2017 på Fyn,” siger centerdirektør fra Nykredit i Odense, Lars Holm og ønsker tillykke med prisen.

Hos Dansk Erhverv ser man også vinderen som den helt rette – i et ellers stærkt felt af fynske ejerledere – og som et fantastisk eksempel på en ejerleder, som har skabt fremgang og vækst.

”Alfred Pedersen & Søn er en ambitiøs virksomhed, og Mads Petersen driver generationsvirksomheden med stor iver og innovationslyst. Mads Petersen er en ejerleder, som har skabt bemærkelsesværdig vækst, er innovativ og nytænkende. Han er dermed indbegrebet af en ægte ejerleder,” slutter Sigurd Schou Madsen, chefkonsulent i Dansk Erhverv.

Faktaboks

Gartneriet Alfred Pedersen & Søn blev grundlagt i 1948 af Katrine og Alfred Pedersen, og ejes og ledes i dag af Mads Pedersen, som er fjerde generation af gartnere i familien.

Gartneriet startede med to små drivhuse med snitblomster, men virksomheden voksede sig hurtigt større med flere drivhuse og skiftede snitblomsterne ud med agurker.

I dag dyrker Alfred Pedersen & Søn et bredt sortiment af kvalitetsgrøntsager.

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle