Åben stald med 4.970 stipladser

Åben stald-arrangement for Agrifarms Intellifarm i slutningen af juni, der for første gang er etableret i Jylland.

28. juni inviteres til åben stald-arrangement hos Peder Rasmussen ved Lystrup.

Den østjyske svineproducent har investeret i en Intellifarm, som er udviklet af Agrifarm, og som hidtil er opført i et par eksemplarer på Sjælland hos Kjær Knudsen-brødrene.

Stalden hos Peder Rasmussen er en 5.000 kvadratmeter stor slagtesvinestald.

Stalden bygges i totalentreprise af Agrifarm i samarbejde med Gråkjær og har fokus på energibesparelse, reduceret miljøbelastning og en god totaløkonomi for producenten.

Særligt kendetegn for Intellifarm-stalden er dens bredde, som er på 30-60 meter, der giver god staldindretning og overblik over grisene.

Stalden har samlet 4.970 stipladser, en foderlade på 350 kvadratmeter samt personalefaciliteter. Der er installeret gyllekøling, og varmen anvendes som gulvvarme i stierne og rumvarme i stalden.

Åben stald-arrangementet finder sted 28. juni kl. 10-15 på adressen Klokbakken 22, 8520 Lystrup.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.

Seneste videoer

Se alle