Danish Crown tilbyder frit valg på afhentningsdag

Ejerservice Centralplanlægning giver mulighed for frit at vælge afhentningsdag.

Danish Crown tilbyder nu, at man frit kan vælge afhentningsdato, når man tilmelder grisene til Centraplanlægningen. Det skriver slagterikoncernen i en pressemeddelelse.

”Er du vant til at få afhentet grise på en fast dag, eller vil du tilmelde i god tid, men have udskudt afhentningen, kan du nu frit vælge afhentningsdato, når du tilmelder grise til CentralplanlægningenDet kræver bare, at man vælger dato, når man tilmelder grisene”, siger Vagner Bøge, der er direktør i Danish Crown Ejerservice i meddelelsen.

”Når der tilmeldes grise, kan der vælges afhentningsdag i kalenderfunktionen, og det er vigtigt, at man benytter den, hvis man har ønsker til afhentningen, eller hvis man tilmelder i god tid. Ellers kører tilmeldingen efter fast procedure”, siger Vagner Bøge.

Derudover er det vigtigt, at tilmeldingerne kommer ind i systemet i ordentlig tid.

”I den nye Centralplanlægning arbejder vi med transporten i hele landet, og det giver et større planlægningsarbejde. Derfor er det vigtigt, at vores andelshavere melder deres grise til efter vores regler, hvilket vil sige før klokken 13 og tre hverdage, før de skal afhentes. Det gør, at vi kan give den bedste service”, siger

Centralplanlægningen er bygget op efter Danish Crowns kredse.

 

Relaterede artikler

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.

Seneste videoer

Se alle