Se billederne: Nyt staldgulv og stemmestyring til svin på EuroTier

Der er kun få danske landmænd på Eurotier, men dem der tager turen til Hannover, er seriøse.

I år udstiller 74 danske virksomheder på Eurotier i Hannover.

Et nyt trækhjul, et semi-dybstrøelses system, udluftningsventiler til vådfodertanke og stemmestyrede kontrolsystemer var blandt nyhederne hos danske firmaer sammen med opdaterede produkter fra en lang række andre.

»I Daltec eksporterer vi 90 procent af vores produktion, så det er helt naturligt for os at være på Eurotier«, lyder det fra Michael Dall, Daltec, der har været på Eurotier i mere end 30 år.

Han peger på, at stemningen er ikke helt så trykket, som man kunne forvente, hvis man alene ser på den hjemlige svinenotering.

»Jeg oplever faktisk en fin stemning her på messens første dag«, siger Michael Dall tirsdag.

Hans Roost Jensen, Weda, oplever, at det er Kina og Østeuropa snarere end de gamle markeder som Tyskland, Danmark, Østrig og Norge, der trækker for tiden.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.

Seneste videoer

Se alle