Tænd ovnen: Her er mit lækre bidrag til at øge forbruget af grisekød

Ugen På Spidsen: Ugens klummeskribent på Gris har brugt foråret på at afprøve flere opskrifter på pulled pork. Den rigtig gode variant er fundet, og mere end 30 kilo nakkefilet har siden været i ovnen.

Jeg skal i hvert fald ikke beskyldes for, at jeg i disse måneder ikke bidrager til, at afsætningen af grisekød i de danske supermarkeder kører som smurt.

Omkring 30 kilo nakkefilet pulled pork har jeg i de sene aftenstimer hen over foråret masseret og fyldt med alskens krydderier og saucer for at ramme den helt rigtige smag.

Årsagen til storindkøbene af nakkefilet er enkel. Den ene af vores tre døtre bliver student i næste uge, og hvad er mere naturligt for en grisejournalist end...

Vil du læse videre?


Få fuld adgang til vores digitale univers. Alle artikler, alle podcasts og alle videoer.

Prøv 30 dage for 29 kr.

Herefter 98 kr./mdr. - ingen binding.

Ja tak - 30 dage til 29 kr.

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.

Seneste videoer

Se alle