Tican vil have 20 millioner kroner for aflyst fusion

Efter at fusionsplanerne mellem Danish Crown og Tican i efteråret faldt til jorden, kræver Tican nu at få gennemført en aftalt kompensation på 20 millioner kroner.

Den 2. november 2015 blev en ellers aftalt fusion mellem Danish Crown og Tican aflyst efter at det ikke lykkedes at få handlen godkendt af konkurrencestyrelsen. 

Som en del af aftalen havde de to koncerner aftalt, at hvis handlen blev aflyst inden den 31. oktober, så ville Danish Crown udbetale en kompensation til Tican på 20 millioner kroner. Penge, der skulle eventuelle indtægtstab.

At fristen for kompensationen kun blev overskredet med tre dage har givet Tican et håb om, at det stadig er muligt at udbetalt en del af pengene. Det afviser Danish Crown dog, at Tican skulle have krav på.

Det skriver Jyllands-Posten.

Ifølge formanden for Tican A.M.B.A, Jens Jørgen Henriksen, så foregår, der dog stadig en dialog mellem Tican og Danish Crown. Tican overvejer at fører voldgiftssag for at få del i kompensationen, men håber på, at de to koncerner kan finde frem til en løsning uden en dyr retssag.

Tyske Tönnies' opkøb af Tican er gået ind i næste fase efter, at EUs konkurrencemyndigheder har godkendt det forelagte papirarbejde. 

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.

Seneste videoer

Se alle