Midtjyske landboforeninger overvejer fusion

Holstebro Struer Landboforening og Herning Ikast Landboforening overvejer at fusionerer. Det skriver Holstebro Struer Landboforening i en pressemeddelelse.

Bestyrelserne for Holstebro Struer Landboforening og Herning Ikast Landboforening vil i marts foreslå fusion på generalforsamlingen. Det skriver Holstebro Struer Landboforening i en pressemeddelelse. 

De væsentligste grunde til forslaget er, at interessevaretagelsen over for kommuner og løsning adminitrative opgaver vil være forstærket med en større forening. 

"Styrken og nærheden ved at have mindre foreninger vil vi fortsat have, ved at der fra bestyrelsen udpeges kommuneansvarlige og ansvarlige indenfor andre specialområder", skriver Holstebro Struer Landboforening i pressemeddelsen.

De to foreninger har i flere år lavet større fællesarrangementer, hvor medlememrne i begge foreninger var inviteret, og det vil de naturligvis blive ved med efter en eventuel fusion. 

"Mindre arrangementer vil fortsat blive afholdt tæt på medlemmerne b.la. i form af ”Kaffebordsmøder” hvor det er medlemmerne fra et lille område der indbydes til drøftelse af aktuelt emne – senest blev der afholdt Kaffebordsmøde i Haderup, hvor arbejdet i L&F var til debat", skriver landboforeningen. 

Holstebro Struer Landboforening holder generalforsamling 14. marts, og Herning Ikast Landboforening holder generalforsamling 19. marts. 

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle