Ornestation Mors jagter nye kunder og meromsætning

Fra første kvartal næste år vil omkring 5.000 landbrugsrelaterede produkter fra Ornestation Mors komme på Maykers.dk, der er en online handelsplatform til landmænd og forhandlere.

Det var en glad og stolt Johnny Markussen, administrerende direktør hos Ornestation Mors, der tirsdag på Agromek kunne give håndslag til Jesper Knudsen, udviklingsansvarlig hos Maykers.dk. Årsagen er en aftale, der gør, at 5.000 landbrugsrelaterede produkter fra Ornestation Mors nu lander på Maykers.dk, der er en online handelsplatform til landbruget. 

- Det er en fantastisk spændende rejse, vi tager ud på sammen. Det må jeg sige, og jeg glæder mig til den, fortæller Johnny Markussen til landbrugsavisen om det store digitaliserede skridt, som virksomheden nu tager.

På trods af navnet leverer Ornestation Mors masser af andre produkter ud over sæd til omkring 40 procent af Danmarks griseproducenter. De 5.000 varenumre tæller alt fra kanyler til plastikhandsker over til tøj og rotorblink. Alt sammen solgt via telefonen og på virksomhedens egen hjemmeside. Det ændres der på nu. 

- Samarbejdet med Maykers.dk gør os synlige over for nye kunder. Mange af vores nuværende kunder er jo kunder, der køber sæd af os, og som også lige skal have nogle kanyler eller handsker med. Det fortsætter vi naturligvis med - nu bare med et ekstra vindue hos Maykers, fremhæver Johnny Markussen. 

Ornestation Mors beskæftiger omkring 80 ansatte og begyndte med produktsalget omkring årtusindskiftet. Siden 2010 har salget for alvor taget fart, og hvor meget mere Maykers kommer til at øge salget, vil direktøren endnu ikke gisne om. 

- Det hele er så nyt, at vi endnu ikke har lavet reelle mål for, hvad vi opnår af meromsætning. Maykers er en spændende virksomhed, og vi synes konceptet passer super godt til os, så nu prøver vi det, og så ser vi tiden an, siger Johnny Markussen.

Formålet er at skabe en lettere og mere overskuelig købsoplevelse for både nye og eksisterende kunder, og også internt hos den hurtigt voksende handelsplatform er man glad for samarbejdet.

- Vi er stolte af at byde velkommen til en af de stærkeste og mest betroede leverandører til det danske landbrug. Deres store ekspertise og sortiment giver landmænd på Maykers endnu mere at komme efter, fortæller Jesper Knudsen fra Maykers Danmark.

Produkter fra virksomheden kan findes på Maykers allerede i begyndelsen af 2023, og også salg af sæd via online-platformen vil blive undersøgt i den nærmeste fremtid. 

Maykers.dk har pt. over 500.000 produkter fra 118 leverandører til landbruget. 

Emneord

Agromek 2022

Relaterede

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle