Smågrisene står stille i Tyskland
Prisen på smågrise står bomstille på det tyske marked. Igen er afregningen på 63 euro for en 25 kgs-gris.

Balancen mellem købere og sælgere af smågrise er fortsat i balance. I hvert fald er Nord West-noteringen igen igen landet på 63 euro, som er et rekordniveau.

Ifølge Danske Svineproducenter meldes om, at de tyske slagtesvineproducenter, der nyder godt af en høj notering, fortsat køber smågrise uden tøvn, fordi der ikke forventes et prisfald. Omvendt er der heller ikke potentiale til prisstigninger, hvilket ifølge Danske Svineproducenter ikke er usædvanligt på denne del af året.

»Situationen på det tyske slagtesvinemarked er også blevet roligere. Kødhandlen er stadigvæk ikke helt tilfredsstillende. Desuden var der en helligdag i nogle tyske delstater i torsdags, hvilket resulterede i en lidt lavere efterspørgsel. Men udbuddet af slagteklare grise er heller ikke særlig stor. Som resultat kan slagtesvin fortsat sælges uden problemer, og den tyske slagtesvinenotering var uændret,« skriver Danske Svineproducenter i en markedskommentar.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.

Seneste videoer

Se alle