Medie: Tönnies betaler 300 mio. kr. for Tican
Ifølge Finans kan andelshaverne i Tican være mere end tilfredse med det beløb som tyske Tönnies giver for slagteriet.

Den er tilsyneladende en rigtig god forretning for andelshaverne i Tican at sælge til den tyske slagterikoncern Tönnies.

Det skriver Finans.

Selvom salgssummen ikke bliver offentliggjort, så har Finans oplysninger, der peger på, at beløbet bliver lige over de 300 millioner kroner.

Deri medregnes de cirka 120 millioner kroner som andelshaverne får udbetalt fra Ticans egenkapital. 
Samtidig stiger afregningen i det seneste regnskabsår til samme niveau som Danish Crown, det har alene en værdi på 35 millioner kroner.

Ifølge Finans’ oplysninger betaler Tönnies derudover omkring 150 millioner kroner, eller det der svarer til en ekstra årlig restbetaling.

Landmænd har i dag Ticans nye ejer i den varme stol Onsdag 30. december 2015 · 13:15

At andelshaverne selv er tilfreds med slaget kunne ses i afstemningen til generalforsamlingen, hvor 166 ud af 167 stemte for salget.

"Principielt havde jeg hellere set en fusion med Danish Crown, fordi jeg gerne vil være andelshaver i det selskab, jeg leverer grise til. Når det nu ikke kunne lade sig gøre, må jeg sige, at det er en ganske tilfredsstillende aftale, der er indgået med Tönnies,"siger Michael Møller, andelshaver i Tican og tidligere næstformand for selskabets bestyrelse.

 

 

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.

Seneste videoer

Se alle