Nye storslagterier bygges i USA
Clemens Food har åbnet et nyt slagteri i Michigan.

Den amerikanske svinekødvirksomhed Clemens Food har sidst i juli måned indviet sit nye svineslagteri i Coldwater, Michigan. Det beretter Markedsnyt for svinekød.

Ifølge amerikansk presse vil det nye slagteri - der går i gang med produktionen senere i år - slagte og forarbejde 3,8 mio. svin årligt svarende til 11.000 svin dagligt. Byggeomkostningerne til det nye slagteri er sat til 277 mio. dollars, svarende til 1,7 mia. kr. efter dagens kurs. Det forventes, at slagteriet vil give beskæftigelse til op mod 830 medarbejdere.

Over halvdelen af tilførslerne af svin forventes at komme fra Michigan. Herudover forventer man at modtage svin fra besætninger i Ohio, Indiana og Iowa.

Clemens Foods nye slagteri er blot et i en række planlagte nye amerikanske svineslagterier.

  • Seaboard Triumph Foods forventer næste år at åbne sit nye storslagteri i Sioux City, der skal slagte seks mio. svin årligt.
  • Prestage Foods forventer næste år at åbne nyt slagteri i Wright County, Iowa, der efter planen skal slagte 10.000 svin dagligt. 
  • I april i år åbnede forretningsmanden Glen Taylor, sammen med andre investorer, svineslagteriet Prime Food i Minnesota, der er planlagt til at slagte 6.000 svin dagligt.

 

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.

Seneste videoer

Se alle