Rekordpriser for smågrise holder endnu
Markedet for smågrise er fortsat i et attraktivt leje - i Tyskland fastholdes den relativt høje notering på 63 euro.

Markedstendensen for smågrise kan vist kun beskrives som stabil.

Ser man på det tyske marked, så er den vigtige Nord-West-notering for syvende uge i træk landet på rekordhøje 63 euro for en 25-kgs-gris.

Danske Svineproducenter, der følger det tyske smågrisemarked tæt, betegner markedssituationen som stabil.

»Udbuddet stiger lidt, men efterspørgslen er fortsat god. Mange markedsinteressenter tror imidlertid, at vi har nået toppen. På den anden side behøver man ikke frygte, at smågrisepriserne falder, så længe slagtesvinepriserne bliver på nuværende høje niveau. Som resultat heraf regner de fleste omsættere med, at smågrisepriserne vil være stabile i den nærmeste fremtid,« anfører Danske Svineproducenter i en skriftlig markedskommentar.

Udviklingen på det tyske marked ligner dermed den, der ses på det danske smågrisemarked, hvor priserne gennem flere uger heller ikke har flyttet sig.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.

Seneste videoer

Se alle