Soseminar byder på virus, polte og høj faringsprocent

Årets soseminar bliver digitalt og har i år fire overordnede emner.

Seges Svineproduktion har programmet klar til det forestående soseminar, der afviklet som et webinar 13. april.

Programmet består i år af emnerne pattegriseoverlevelse, holdbare polte, høj faringsprocent og det højaktuelle virushåndtering.

I lighed med tidligere år indledes arrangementet med nyt fra sektoren. Det er sektordirektør Christian Fink Hansen, der tager sig af den del.

Derefter tager de faglige emner over, og med den globale coronakrise in mente tager Charlotte Sonne, Seges, og Lars E. Larsen, professor på KU, fat i håndtering af virus og influenza, som flere antager kan blive skyld i den næste pandemi med grise i en hovedrolle.

En praktiker holder indlæg

Soseminaret er primært bygget op med indlægsholdere fra Seges. Dog deltager DanBred og Danvet i nogle af indlæggene, men der også blevet plads til en praktiker i form af Ole Kjær, der er svineproducent i Vestjylland.

Ole Kjær holder oplæg om høj faringsprocent i sin besætning, og han fokuserer bl.a. på, hvilke krav der skal stilles til soen, stalden og medarbejderne for at levere høj faringsprocent kvartal efter kvartal.

Foruden et dansk seminar bliver der samme dag afholdt et soseminar til udenlandske medarbejdere. Her vil det være de samme emner og nogle af de samme indlægsholdere som i det danske seminar, som ruller over skærmen.

Emneord PLUS

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.

Seneste videoer

Se alle