DLG udbetaler 105 mio. kr. til ejerne

DLG har netop aflagt årsregnskab, og der udloddes igen penge til andelshaverne.

DLG har aflagt regnskab for 2015 i dag ,og heraf fremgår det, at DLG udbetaler 105 mio. kr. til ejerne, altså andelshaverne.

Dermed har DLG udloddet over 1 mia. kr. til sine ejere, heraf langt over halvdelen siden 2010, fremhæver grovvareselskabet.

"Som det førende grovvareselskab i Danmark er vi glade for at kunne overskudsdeklarere det højst mulige beløb – især i en tid hvor landbruget har brug for al den opbakning, vi kan give,” siger Niels Dengsø Jensen, bestyrelsesformand i DLG.

Ny analyse: Rammevilkår forringer landbrugets vækstØkonomi 27. juli · 08:49

”Det er rationaliseringer og omkostningseffektiviseringer i DLG, der sat os i stand til at tjene penge på trods af faldende marginer i et konkurrencepræget grovvaremarked. Det viser, at den strategi, som vi har fulgt siden 2013 om at søge tilbage til kernen i DLG – at fokusere på Grovvarer, Vitaminer & Mineraler samt Service & Energi – er den rette,” siger Niels Dengsø Jensen.

Med overskudsdelingen på 105 mio. kr. har DLG udbetalt over 1 mia. kr. over de seneste 20 år til de danske landmænd. Langt over halvdelen af udbetalingerne – 578 mio. kr. – er blevet udbetalt siden 2010.

Tip os

Kommentarer

Forsiden lige nu

Quiz

Landbrugs Quiz

Hvem sagde: "Lad os ikke betragte grøn politik som en omkostning, men som en gevinst. Det er på det grundlag, vi nu skal skabe ny vækst i Danmark"?

  • Helle Thorning- Schmidt, oktober 2011

  • Ida Auken, januar 2012

  • Svend Auken, oktober  2006

  • Anders Fogh Rasmussen, november 2008 

Det var rigtigt

Det var forkert