DLG udbetaler 105 mio. kr. til ejerne

DLG har netop aflagt årsregnskab, og der udloddes igen penge til andelshaverne.

DLG har aflagt regnskab for 2015 i dag ,og heraf fremgår det, at DLG udbetaler 105 mio. kr. til ejerne, altså andelshaverne.

Dermed har DLG udloddet over 1 mia. kr. til sine ejere, heraf langt over halvdelen siden 2010, fremhæver grovvareselskabet.

"Som det førende grovvareselskab i Danmark er vi glade for at kunne overskudsdeklarere det højst mulige beløb – især i en tid hvor landbruget har brug for al den opbakning, vi kan give,” siger Niels Dengsø Jensen, bestyrelsesformand i DLG.

Biogasanlæg til 230 mio. kr. opføres nu 14. januar · 09:41

”Det er rationaliseringer og omkostningseffektiviseringer i DLG, der sat os i stand til at tjene penge på trods af faldende marginer i et konkurrencepræget grovvaremarked. Det viser, at den strategi, som vi har fulgt siden 2013 om at søge tilbage til kernen i DLG – at fokusere på Grovvarer, Vitaminer & Mineraler samt Service & Energi – er den rette,” siger Niels Dengsø Jensen.

Med overskudsdelingen på 105 mio. kr. har DLG udbetalt over 1 mia. kr. over de seneste 20 år til de danske landmænd. Langt over halvdelen af udbetalingerne – 578 mio. kr. – er blevet udbetalt siden 2010.

Tip os

Kommentarer

Forsiden lige nu

Quiz

Landbrugs Quiz

Hvem ejer aktiemajoriteten i Case-New Holland?

  • Ford-koncernen

  • Fiat-koncernen

  • Mitsushita

  • Agco

Det var rigtigt

Det var forkert