Fynske fødevarerproducenter vil på dyrskue - alt udsolgt

Gæsterne på Det Fynske Dyrskue kan i år se frem til et endnu større Fødevaremarked end tidligere. Opbakningen fra de fynske nicheproducenter har været stor, og allerede nu meldes alt udsolgt, skriver dyrskuet i en pressemeddelelse.

Fynsk æblemjød fra Balkemose, friskrøget rygeost fra Kirkeby & Thrane, kager og surdejshævet brød fra fynske Fru Lund og is produceret af mælk fra Jerseykøer fra Hveddegaard. Det er blot nogle af de lækkerier, som gæsterne på dette års fynske dyrskue kan glæde sig til at sætte tænderne i, når dyrskuet åbner i weekenden den 9., 10. og 11. juni.

"Interessen fra de fynske nicheproducenter har været forrygende, og selv om vi har udvidet Fødevaremarkedet, måtte vi hurtigt melde alt udsolgt. Det er overordentligt glædeligt, for det viser, at de fynske producenter ser Fødevaremarkedet som et godt sted at præsentere deres produkter og møde deres forbrugere," siger Sara Skovbjerggaard Rasmussen, som er ansvarlig for Det Fynske Dyrskues Fødevaremarked, i en pressemeddelelse.

For gæsterne på årets fynske skue betyder den store opbakning, at Fødevaremarkedet i år byder på en endnu større mangfoldighed end tidligere med masser af friske fødevarer og gode råvarer.

Og inspiration bliver der masser af - lige fra ølbrygning, over pitabrød med indbyggede fortællinger om middelalderens korstog, til helt nye smagsoplevelser og sammensætninger af forskellige råvarer, når det fynske frøfirma SeedCom og den fynske kok Klavs Styrbæk udfordrer gæsternes smagsløg og vanetænkning.

 

 

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle