50.000 kr. for Interbreed-vinder

Aberdeen Angus-udstillere fra Møn overvejer købstilbud fra Skotland efter Roskilde-skuet

Et Interbreed-mesterskab på Roskilde Dyrskue lørdag har bragt Gabrielle og Steffen Albrektsen i Askeby på Møn i et dilemma. Deres Aberdeen Angus-ko, der vandt overbevisende, blev de nemlig på stedet budt 50.000 kroner for af den skotske dommer. Det er et tilbud, der frister.

"Vi har fået en uge til at overveje, om vi vil sælge koen," fortæller Steffen Albrektsen. Prisen ligger langt over den almindelige pris for en Aberdeen Angus-ko. Men koen fra Askeby er tilsyneladende også en del ud over det almindelige. I hvert fald fik hun flotte kommentarer med, da hun optrådte i den store ring på skuet. "Imponerende stor, god muskulatur, fine lemmer, fint yver, en værdig vinder af Interbreed 2007," lød det fra kendere udi kunsten at give kvægkarakteristik.

Andenpladsen i Interbreed-konkurrencen for hundyr gik til en Galloway-ko fra Gert Dalbjerg Jensen, Skamstrup ved Mørkøv. Og tredjepladsen til en Simmental-ko fra Frede Dramsgaard Jensen, Rejstrup.

Aberdeen Angus-udstillerne fra Møn opnåede også at vinde Interbreed/besætningskonkurrencen. Og en tyr, de udstillede, blev nummer fire i Interbreed/handyr.

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle