Ophavsmanden til »Landbrug & Fødevarer« er gået bort

Aftenen op til Kristi Himmelfart døde Frank Andersen efter længere tids kamp mod cancer. Frank kunne med rette kaldes en af organisationens 'old boys', der som bromatolog med over 30 år i landbrugets tjeneste havde et vidtrækkende netværk og enorm viden om erhvervet.

Franks karriere begyndte i Slagteriernes Forskningsinstitut, hvor han allerede havde fattet interesse for det skrevne ord og kommunikation som disciplin. Det blev en livslang opgave at værne om den gode tone, både kolleger imellem og »ud af huset«; det skulle være interessant, ordentligt og gennembearbejdet – noget han kærede om som redaktør på både lf.dk og organisationens intranet.

Franks knivskarpe pen – der faktisk står ophav til Landbrug & Fødevarers navn – stod i skærende kontrast til hans væremåde; blød og rundet af en underfundig humor. Hans navn er synonymt med hjælpsomhed og behageligt samvær, men mest af alt »ordentlighed« i god gammeldags forstand. Én, man kunne være vis på ville behandle andre med både faglig og personlig respekt og omhu.

De af os, der har arbejdet sammen med ham, før han blev syg – og det er mange - siger vi nu endeligt farvel til »Axelborgs nestor«.

Franks kolleger i Landbrug & Fødevarer

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle