Robotten er kommet på batteri

Washpowers storsælgende vaskerobot er kommet i en batteridrevet version.

Udenlandske svinebedrifter, men også flere danske svineproducenter har efterlyst en vaskerobot, der kan vaske meget lange stalde.

Hidtil har Washpowers vaskerobot kunnet arbejde i stalde op til 55 meter, uden det har været nødvendigt at flytte robotten, for at vandtilførslen og strømkablet kunne række, men stalde længere end 55 meter har krævet en flytning af robotten.

Det har Washpower nu en løsning på.

»Vores almindelige robot kan vaske op til 55 meter, uden at vi skal flytte den. Derfor har vi arbejdet på en batteridrevet version, som vi nu er i markedet med«, siger Morten Gramstrup, Washpowers salgsansvarlige for det danske marked.

Kan vaske hele natten

For en beskeden merpris kan vaskerobotten fås med batterier, der ifølge Morten Gramstrup snildt kan klare at køre og vaske en stald en hel nat, før en opladning af batterierne er påkrævet.

»Vi har kørt test af tre batteridrevne robotter siden juli, og de er blevet solgt. På nuværende tidspunkt har vi solgt yderligere to robotter med batteri«, siger Morten Gramstrup, mens han fremviser en batteriudgave af vaskerobotten.

»Den her robot er solgt til Italien. Efterspørgslen kommer især fra udlandet, der har mange lange stalde, men vi har også flere danske kunder, der har så lange stalde, at de efterspørger denne version, som muliggør, at en lang stald kan blive vasket i én omgang«, forklarer han.

Vaskelængden på den nye robot er 100 meter og er muliggjort, fordi strømkablet ikke længere optager plads. Derimod er kablet til vandtilførsel forlænget.

Faktaboks

Washpower:

  • Den vestjyske virksomhed har vind i sejlene med deres vaskerobot, der nu er kommet med batterier. På NutriFair formåede Washpower at lande flere ordrer fra eksisterende og nye kunder.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.

Seneste videoer

Se alle