Unge, skarpe hjerner dyster

For første gang afholdes der Agromek Student Challenge med 50 unge deltagere.

Fire dage med hårde udfordringer fra det virkelige liv. Det er, hvad der venter deltagerne i den nye innovationskonkurrence, Agromek Student Challenge, der afholdes under Agromek 2018 i november.

Den nye innovationskonkurrence er ifølge en pressemeddelelse fra Agromek for udvalgte studerende fra ind- og udland. De skal i teams på fem deltagere fordybe sig i forskellige forretnings-cases, som de får stillet af virksomheder, der er blandt udstillere på Agromek.

Henover messens fire dage skal de studerende arbejde intenst med at udvikle nye forretningsmodeller samt de skarpeste idéer og koncepter for at finde den helt rette løsning for case-virksomheden.

Resultatet bedømmes af en international jury bestående af både akademikere og topchefer fra industrien. Vinderteamet kåres fredag 30. november.

»Formålet med Agromek Student Challenge er at bringe erhvervsliv og vidensmiljøet sammen på en ny måde til gavn for både de studerende og udstillerne. De studerende får mulighed for at præsentere deres kompetencer for førende virksomheder samt teste sig selv og deres viden. Samtidig kan virksomhederne få forslag til at løse faglige cases«, siger Agromeks direktør, Claus Hermansen.

Blandt de deltagende virksomheder er Skov A/S, Seges, Jema A/S og Hardi.

Faktaboks

De unge

  • Rekrutteret via firmaet Foodjob Nordic. 
  • De unge er særligt udvalgt fra ind- og udland. 
  • Kommer både fra danske og udenlandske universiteter og uddannelsesinstitutioner.

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle