Delikas overtagelse af Skares pålægsforretning er godkendt

Konkurrencemyndighederne har godkendt Delikas overtagelse af Skare Food.

Kurt Skare har overstået en vigtig hurdle i bestræbelserne på at skaffe nok kapital til at undgå personlig konkurs.

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen har godkendt Delikas overtagelse af aktiviteterne i Skare Food, som omfatter en pålægsfabrik i Christiansfeld og pålægsfabrikken Defco A/S i Aarhus.

Det oplyser Delika Food Group i en pressemeddelelse.

- Vi ser frem til at byde alle de dygtige medarbejdere velkommen til Delika Food Group og til det fremtidige samarbejde med både medarbejdere og kunder. Nu kan vi fokusere på forretningen og på at levere kvalitetsprodukter til nuværende og nye kunder fra yderligere to fabrikker, udtaler direktør for Delika Food Group Henrik Biilmann i en pressemeddelelse.

Solgt kort efter konkurs

Skare Food var et af de få selskaber i Skare-koncernen, der ikke gik konkurs i starten af februar - herunder Skare Meat Packers.

Selskabet er i stedet ejet af Kurt Skare og Gitte Skare og lå uden for det konkursramte Skare Holding A/S, der sammen med syv datterselskaber gik konkurs.

Kort efter solgte de to så Skare Food til Delika Food Group (DFG) og ejeren Erhvervsinvest.

Skare Food har 193 ansatte på de to fabrikker, og alle medarbejdere er omfattet af overdragelsen.

Med overtagelsen får Delika nu fem produktionsfaciliteter i stedet for tre.

- Vi tror, at udvidelsen giver DFG gode muligheder for at styrke salget på eksportmarkeder og tilbyde et udvidet sortiment af højkvalitetsprodukter til eksisterende og nye kunder i ind- og udland, udtaler anaging Partner og direktør Thomas Marstrand fra Erhvervsinvest, som ejer Delika Food Group.

DFG har i alt 142 medarbejdere fordelt på tre produktionsfaciliteter i Aalborg, Haderslev og Engesvang samt på distributionslager i Skjern og kontoret i Horsens.

DFG omsatte i 2021/22 for 488 millioner kroner.

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle