Ekspert: Derfor jagter fødevaregiganter regenerativt landbrug

Store fødevarevirksomheder som Nestlé, Orkla og McCain har indledt efterspørgslen af afgrøder dyrket efter regenerative principper, lyder det fra Bunge Loders Croklaan. Dansk landbrug i Rumænien er med på vognen.

Når store fødevarekoncerner skal nedbringe udledningen af drivhusgasser, er det ikke længere nok at se på aktiviteterne inden for egne mure.

De skal også have styr på værdikæden. Og den forandring, som for alvor har taget fart i de seneste par år, får flere og flere af de store multinationale fødevaregiganter til direkte at efterspørge specifikke dyrkningsmetoder.

Især efterspørger de dyrkning af afgrøder dyrket efter regenerative principper, fordi det øger kulstofbinding og...

Vil du læse videre?


Få fuld adgang til vores digitale univers. Alle artikler, alle podcasts og alle videoer.

Prøv 30 dage for 29 kr.

Herefter 98 kr./mdr. - ingen binding.

Ja tak - 30 dage til 29 kr.

Seneste videoer

Se alle

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle