Årets særlige indsats: Hvem skal vinde prisen efter Mathias?

For fjerde gang skal årets særlige indsats inden for griseproduktion findes. Vinderen kåres på Grisekongressen til oktober.

Sidste år vandt den nordjyske griseproducent Mathias Broholm Andersen prisen for årets særlige indsats på Grisekongressen. Prisen tog han for sin innovative måde at investere i griseejendomme på.

Med Grisekongressen fem måneder ude i fremtiden er det igen blevet tid til at finde kandidater til den forholdsvis nye kåring, der blev indledt i 2019 med Jens Gudike Fly Christiansen som den første vinder. Den anden vinder af konkurrencen var Anne-Lene Papp, der løb med sejren i 2020.

Erhvervet vil gerne hædre de mange dygtige griseproducenter og driftsledere, der hver dag gør en særlig indsats for dansk griseproduktion.

Den særlige indsats skal være gjort inden for kategorierne Fokus på dyrevelfærd, Fokus på klima/bæredygtighed, Den gode arbejdsplads, Omdømme/image og Andet.

Alle kan indstille kandidater til prisen, og man kan sågar indstille sig selv, men skal kandidaten med i puljen af potentielle vindere, der kåres og hædres på årets Grisekongres i Herning 25. oktober, skal indstillingen for kandidaten fremsendes senest 17. juni.

I bedømmelsen vil der blive lagt vægt på god ledelse, den gode rollemodel og en sund økonomi.

Foruden æren modtager vinderen 10.000 kroner.

Se mere om konkurrencen på svineproduktion.dk

Emneord PLUS

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.

Seneste videoer

Se alle