God efterspørgsel holder svineprisen oppe

Danish Crowns notering er uændret i næste uge - for slagtesvin 8,90 kr. og for søer 4,50 kr. pr. kg
 

Julesalget har lagt en bund under prisniveauet på det europæiske marked for fersk svinekød, som oplever en tilfredsstillende efterspørgsel i denne uge.

 
”De europæiske markeder er stabile her i den sidste fase af julesalget til industrisegmentet, og der er tilfredsstillende efterspørgsel efter de fleste ferske udskæringer. Der er ligeledes en god efterspørgsel på baconprodukter,” siger Søren Tinggaard, der er underdirektør i Danish Crowns eksportafdeling.
 
”Det må dog forventes at efterspørgslen i industrisegmentet nu begynder at klinge af. Tilbage står afsætningen til detailsegmentet, der kører frem til jul.
 
Udover en tilfredsstillende efterspørgsel på det europæiske marked, er der også gode toner i landene udenfor Europa.
 
”Til landene udenfor Europa oplevede vi rekordhøje afskibninger i sidste uge – godt båret af salget til Kina, der dækker en væsentlig del af den samlede mængde,” siger Søren Tinggaard.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.

Seneste videoer

Se alle