Svinenoteringen står stille

Danish Crowns notering for slagtesvin ligger uændret på 8,70 kr. pr. kg. Noteringen for søer er ligeledes uændret på 6,30 kr. pr. kg.

Svinenoteringen rykker sig ikke efter sidste uges stigning, melder Danish Crown.

De mildere vinde, der har blæst over det europæiske marked for fersk grisekød, fortsætter ind i denne uge om end, det er med en lavere styrke end de to foregående. Ovenpå et par uger med en mere hektisk aktivitet, skal markedet nu finde et roligere leje.

"Vi har oplevet et par uger, hvor der virkelig har været tryk på kedlerne, og hvor der også har været en vis usikkerhed om, hvor reelt et opsving det egentlig var. Derfor skal markedet finde sit mere naturlige niveau, og det gør, at parterne afventer hinanden lige i øjeblikket", siger Søren Tinggaard, der er underdirektør i Danish Crowns eksportafdeling, i en pressemeddelelse.

Bove og nakker finder god afsætning i markedet, mens forender og kamme går mere trægt. Markedet for bacon forventes at gå opad.

Til landene uden for Europa er der en stabil eksport til Japan, mens afsætningen til Kina står lidt svagere i billedet.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.

Seneste videoer

Se alle