Thulesen Dahl forlanger flere fedegrise i Danmark

Dansk Folkepartis leder Kristian Thulesen Dahl besøgte onsdag Danish Crowns slagteri i Rønne. Der blev tid til både en rundvisning på slagteriet og en længere snak om Danish Crowns øjeblikkelige udfordringer i Danmark.

"Antallet af grise, der fedes op i Danmark, er for nedadgående. Der er flere, der bliver eksporteret som smågrise til udlandet, og det betyder, at der bliver mindre brug for slagterier og dermed færre slagteriarbejdspladser. Den udvikling skal vi have vendt, så flere grise fedes op i Danmark og der dermed også skabes flere jobs på slagterierne," sagde Kristian Thulesen Dahl.

Det var Danish Crowns koncernchef Kjeld Johannesen, der sammen med Landbrug & Fødevarers direktør Karen Hækkerup  tog imod Kristian Thulesen Dahl.

"I vores bestræbelser på at udvikle Danish Crown i Danmark er det helt centralt, at de danske politikere ved præcist, hvor skoene trykker for både Danish Crown som virksomhed og Danish Crowns ejere. Vi havde en rigtig konstruktiv dialog med Kristian Thulesen Dahl, som viste stor forståelse for de problemstillinger, vi står over for," sagde Kjeld Johannsen.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.

Seneste videoer

Se alle