Tyske smågrisepriser får lille optur - markant stigning i vente

Efter et lavpunkt på 39 euro stiger Nord-West noteringen i denne uge.

Så vender det for de tyske smågrisepriser - og der kan være yderligere markante stigninger på vej.

Efter et lavpunkt på 39 euro i de sidste to uger stiger Nord-West noteringen i denne uge med 1 euro til 40 euro, ikke mindst hjulpet på vej af den markante stigning i den tyske slagtesvinepris.

"Noteringerne på smågrisemarkedet stiger igen. Som det er typisk for sæsonen, stiger smågrisenoteringer for tiden i hele Nordeuropa. Udbuddet er hverken særlig stort eller lille, men efterspørgslen er steget med hensyn til de seneste prisstigninger på slagtesvinemarkedet.

For tiden er prisstigningerne på smågrisemarkedet imidlertid forholdsvis moderate, men tyske omsættere forventer, at smågrisenoteringerne vil stige kraftigere i de kommende uger", lyder det i en skriftlig kommentar fra Danske Svineproducenter.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.

Seneste videoer

Se alle