Vaccination eller ej? - udvidet tjek af griselunger gav pote

Ugen På Spidsen: Vil man forbedre sundheden og bruge mange penge på en vaccination, så er det med at have det bedst mulige grundlag for at vælge hvordan og hvilken vaccine man skal bruge, påpeger ugens klummeskribent på Gris, efter at have deltaget i Cevas kåringer af vinderne af lungekonkurrence.

De sidste par uger har jeg haft fornøjelsen at være med til medicinalfirmaet Cevas kåringer af henholdsvis besætningen med landets sundeste lunger og besætningen med største fremgang i lungesundhed.

Fælles for de to besætninger var, at de havde benyttet sig af en udvidet lunge-diagnostik, CLP, forud for de tiltag omkring for eksempel vaccination, de havde sat i værk. 

CLP er et tilbud som Ceva stiller til rådighed via besætningsdyrlægerne, og som udføres på laboratoriet i...

Vil du læse videre?


Få fuld adgang til vores digitale univers. Alle artikler, alle podcasts og alle videoer.

Prøv 30 dage for 29 kr.

Herefter 98 kr./mdr. - ingen binding.

Ja tak - 30 dage til 29 kr.

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.

Seneste videoer

Se alle