Kuhn får ros for blandeevnen

Nye fuldfoderblandere fra Kuhn har været testet af Niels Bastian Kristensen og kommer med profileret blandekar, rustfrie snegle og skarpe priser.

Danske ønsker og erfaringer med kompakt fuldfoder har været centrale for franske Kuhn i udviklingen af den nye Profile-serie af tosneglede fuldfoderblandere fra 15 til 34 kubikmeter.

Med den nye Profile-serie sættes der nye standarder for den blandeeffekt, der kan opnås med vertikale fuldfoderblandere ifølge chefkonsulent hos Seges, Niels Bastian Kristensen.

Video: Se maskinforhandlers egne juletræsmaskinerMaskiner 15. december · 11:07

»Kuhn Profile viser en imponerede blandeevne i selv meget tunge og findelte rationer som kompakt fuldfoder, og det er vel at mærke uden behov for montering af ekstraudstyr. I gårdtest viste Kuhn Profile med en ekstra lang kniv på hver snegl en god skæreevne og et virkeligt godt flow i blanderen med en kompakt fuldfoder-ration«, oplyser han. Den færdigblandede ration er blevet vurderet ud fra KMP-fuldfoder-scoren og viste klare forbedringer hele vejen rundt på både struktur, græsbolde og partikler.

De nye Kuhn-fuldfoderblandere har fået et profileret kar, heraf navnet Profile, som holder lidt igen på foderet. De kommer også med et nyt patenteret vejesystem, nydesignede snegle, som kan monteres med strømaskine og bånd. Samtidig har Kuhn strømlinjet og forenklet programmet og produktionen af foderblandere, hvilket ifølge den danske forhandler Maskinhandler Indkøbsringen også slår igennem på prisen.

Faktaboks

Nye snegle

  • K-NOX-sneglene er ny-designede og fremstillet i rustfrit stål for at sikre makimal holdbarhed ift. syrepåvirkninger fra de forskellige fodermidler.

Tip os

Kommentarer

Nyhedsbrev

Forsiden lige nu