Kurator: AC Farming indgav selv konkursbegæring

Selskabet opgav selv at finde de nødvendige millioner.

Det var AC Farming A/S selv, der indgav konkursbegæring for selskabet til Skifteretten.

Det oplyser kurator Lars Hjortshøj Nielsen, der er partner i DLA Piper Århus, til landbrugsavisen.dk.

Dermed var det ikke nogen af de mange kreditorer, der har penge til gode hos AC Farming, der indgav begæringen, som førte til det store landbrugs konkurs.

Konkursbegæringen kom efter, at AC Farming i flere uger har søgt efter ekstra kapital.

Tidligere landmand: Landbruget på vej ind i blindgyde 16. september · 08:53

Dermed står det også klart, at hverken Carsten Lund Thomsen, der blandt andet er medejer af Idavang A/S, eller investoren Jan Daugaard Pedersen, har villet investere flere penge i selskabet. 
 
Landbrugsavisen.dk har forsøgt at få kommentarer fra både Carsten Lund Thomsen, Jan Daugaard Pedersen, Jan Rodenberg og Jonas Juhl, der hver ejer 25 procent af aktierne i AC Farming A/S.

De har enten ikke ønsket at kommentere eller er trods mange forsøg ikke til at træffe.

Dermed har selskabet og adm. direktør Jan Rodenberg opgivet selv at finde den nødvendige kapital, der skal til for at styre selskabet gennem den økonomiske krise, der blev offentligt kendt, da Gråkjær aflyste et åbent hus i AC Farmings nye showroom og staldbyggeri i Riis, fordi AC Farming ikke havde betalt regningerne til Gråkjær.

Ifølge LandbrugsAvisen oplysninger er det et pænt to-cifret millionbeløb, der skulle til for at rede AC Farming og for at sikre driften de kommende måneder.
 

Emneord

AC Farming Tema

Tip os

Kommentarer

Nyhedsbrev

Forsiden lige nu