Landbrug & Fødevarer har ansat ny chef for Public Affairs

Andreas Aagaard Bach Mortensen bliver ny chef for Public Affairs i Landbrug & Fødevarer.

30-årige cand. scient. pol. Andreas Aagaard Bach Mortensen bliver ny chef for Public Affairs i Landbrug & Fødevarer.

Han kommer fra en stilling i Venstres Center for Kommunikation og Politik på Christiansborg, hvor han har været ansat i fire år, først som politisk konsulent og senest som leder af den politisk-økonomiske afdeling.

»Vi er rigtigt glade for, at Andreas har valgt at springe fra Christiansborg og til Axelborg, hvor han nu skal stå i spidsen for vores Public Affairs afdeling. Vi er sikre på, at vi har fundet en chef, som både er stærk analytisk og har et godt og stærkt netværk i det politiske miljø, siger administrerende direktør i Landbrug & Fødevarer«, Anne Lawaetz Arhnung, i pressemeddelelsen fra Landbrug & Fødevarer..

 

PA-afdeling på plads

Andreas Aagaard Bach Mortensen er uddannet cand.scient.pol fra Københavns Universitet og har desuden en kandidatgrad fra London School of Economics.

Han tiltræder i sin nye stilling 1. april.

»Med ansættelsen af Andreas har vi nu vores fremtidige Public Affairs afdeling på plads, idet vi for ganske nyligt ansatte formanden for Dansk Ungdoms Fællesråd, Chris Holst Preuss, som konsulent. Dermed har vi nu et stærkt samlet team, som jeg er sikker på, vil skabe stor værdi for Landbrug & Fødevarer«, siger Anne Lawaetz Arhnung.

Andreas Aagaard Bach Mortensen afløser Martin Gregers Arnoldus, som Dansk Folkeparti har ansat som ny souschef i partiets sekretariat på Christiansborg fra 1. marts.

Søger flere

Landbrug & Fødevarer har endnu til gode at finde en afløser for Morten Høyer, tidligere kommunikationsdirektør.

Også hans stilling har været slået op en tid, siden han i december sagde op for at blive direktør i brancheorganisationen DVCA.

Fristen for at søge jobbet som »erfaren kommunikationsdirektør« - ligeledes med planlagt tiltrædelse 1. april - udløb i denne uge, 19. februar.

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle