L&F-formand med stor tak til Dansk Folkeparti

Dansk Folkeparti har taget vigtige sager for landbruget til sig, og det fortjener anerkendelse, mener Landbrug & Fødevarers formand Martin Merrild, der i weekenden gæstede partiets landsmøde.

Dansk Folkeparti holdt i weekenden landsmøde i Herning, og her trådte formand i Landbrug & Fødevarer Martin Merrild på talerstolen med en dybfølt tak til partiet og nogle af dets nøglepersoner.

Her i blandt formand Kristian Thulesen Dahl, men også landbrugsordfører Lise Bech, skatteordfører Dennis Flydtkjær og finansordfører René Christensen.

"Jeg vil gerne rette en stor tak til Dansk Folkeparti. I tør kæmpe for vores erhverv og gå op mod de negative strømninger, der kan være i storbyerne. Det er ikke det snakkende Danmark, der skaber vores velfærd, det er dem, der producerer, der skaber vores velfærd", sagde Martin Merrild ifølge DR.

Takken var især rettet mod Danske Folkepartis rolle under den tidligere blå regering. Af konkrete eksempler kan det nævnes, at Dansk Folkeparti med i Landbrugspakken, mens det ligeledes var partiet, der fik sælgerpantebrevene med i den seneste finanslov. 

"Jeg kunne finde andre sager, hvis jeg var sammen med Venstre. Jeg kunne nok også finde nogle sager, når jeg sammen med De Konservative. Men der er bare nogle sager her, hvor Dansk Folkepartis medlemmer har taget dem til sig. Det skal de have anerkendelse for", siger Martin Merrild til DR.

Der var ros til Merrilds tale fra partistifter, tidligere formand og nu bl.a. dyrevelfærdsordfører Pia Kjærsgaard:

Relaterede

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle