Lille dansk fødevarevirksomhed har skabt 'næste generation af plantebaseret mad'

Fermenterede svampe, grønsager og bælgfrugter er hovedingredienser i fremtidens plantemad, fortalte Randi Wahlsten fra MATR Foods.

Den lille, danske fødevarevirksomhed, MATR Foods med hjemsted i Nordhavn, København, har ifølge CEO Randi Wahlsten udviklet ’den næste generation af plantebaseret mad’.

Det fortalte hun om ved Økologikongressen i Vingsted tirsdag.

 - I stedet for sojaprotein og kemi har vi fundet en metode, hvor vi bruger en gammel, asiatisk metode til fermentering af svampe, som vi bruger på danske, økologiske produkter til at skabe et produkt med saftighed og umamismag som kød, men med 97...

Vil du læse videre?


Få fuld adgang til vores digitale univers. Alle artikler, alle podcasts og alle videoer.

Prøv 30 dage for 29 kr.

Herefter 98 kr./mdr. - ingen binding.

Ja tak - 30 dage til 29 kr.

Seneste videoer

Se alle

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle