Minkavlere køber plads til artikler i tre store dagblade

Pelsavlere vil sikre en virkelighedsnær formidling og en retvisende skildring af stort og småt.

Økonomien og vilkårene for store dele af de danske medier er i dag så stramme, at historier jævnligt viderebringes uden den ønskede og nødvendige journalistiske dybde og baggrund. Det mener Kopenhagen Fur.

Derfor har Kopenhagen Fur og Danske Minkavlere købt plads til at bringe deres egne artikler i de tre morgenaviser Politiken, Berlingske Tidende og Jyllands-Posten.

»Desværre har store dele af pressen og journalister i dag så stramme arbejdsvilkår og manglende muligheder for at afsætte ressourcer til en professionel research, at historier jævnligt viderebringes uden den ønskede og nødvendige journalistiske dybde og baggrund. Selv om det ikke er pressens hensigt, kan dette resultere i formidling, som ikke giver et retvisende billede,« lyder det i en pressemeddelelse fra Kopenhagen Fur.

»Pelserhvervet nyder løbende en stor presseomtale og positiv interesse fra det omgivende samfund. Pelsklyngen er dog også et erhverv, der nu og da forsøges udstillet som noget særligt. Dette er ofte drevet af grupperinger, som har et snævert ideologisk/politisk sigte i forhold til menneskers hold og brug af dyr i det hele taget,« lyder det videre.

Derfor har Kopenhagen Fur og Danske Minkavlere købt plads til den såkaldte ’Pels-Avisen’, der består af to hele sider med artikler, tal og fakta, der giver ”mulighed for at tilføre det offentlige rum de fakta, der sikrer en virkelighedsnær formidling og en retvisende skildring af stort og småt i vores erhverv.”

Pels-Avisen bringes i dag i Jyllands-Posten, fredag i Berlingske Tidene og lørdag i Politiken.

Se Pels-Avisen her.

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle