Politianmeldt landbo-direktør hyret som projektleder hos Bæredygtigt Landbrug

Kim Koch har fået nyt job hos Bæredygtigt Landbrug. Han er tidligere direktør i Agri Nord, men blev fyret og politianmeldt efter økonomiske uregelmæssigheder.

Bæredygtigt Landbrug har ansat Kim Koch, den tidligere direktør i Agri Nord, til en tidsbegrænset stilling som projektleder.

Det skriver AgriWatch.

Siden 1. december og de næste fire måneder, skal Kim Koch, der blev fyret fra sin stilling og siden politianmeldt for økonomiske uregelmæssigheder, lede et klima-projekt, der forventes at ende ud i en ESG-skabelon til Bæredygtigt Landbrugs medlemmer. 

Det fortæller Jørgen Evald Jensen, der er faglig direktør i Bæredygtigt Landbrug.

- Vi håber at kunne lave en ESG-skabelon, som vores medlemmer kan bruge når de aflægger årsrapporter, der er renset for fnidder som er i de eksisterende systemer, siger Jørgen Evald Jensen og henviser ifølge AgriWatch til blandt andre Seges Innovation, som har etableret ESGreen tool.

Nyheden kommer omkring otte måneder efter, at Kim Koch i april blev afskediget med øjeblikkelig virkning fra Agri Nord. Det skete, fordi man havde konstateret nogle økonomiske uregelmæssigheder. 

Siden er sagen også landet på politiets bord, da landboforeningen besluttede at politianmelde Kim Koch kort efter sin fyring.

Om fyringen udtalte Carl Chr. Pedersen dengang i en pressemeddelelse:

- Vi har desværre konstateret nogle økonomiske uregelmæssigheder, og derfor har vi besluttet, at Kim Koch fratræder med omgående virkning. Da der er tale om en personalesag, kan jeg ikke uddybe yderligere, siger bestyrelsesformand Carl Chr. Pedersen. 

Agri Nord har siden ansat en ny adm. direktør, Laury Kristoffersen, der tiltrådte 1. september.

/kold

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle