Debat på @Grisen: Så hurtigt kan du kastrere
Hver uge bringer Svin Plus uddrag fra en interessant debat i Facebook-gruppen @Grisen.
Ugens opslag er fra: 
 
Opslaget lyder således: Kastration hvor lang tid?

Til jer der lægger bedøvelse, kastrerer, brænder haler, øremærker, giver jern og baycox. Hvor mange hold kan 2 personer tage i timen.? 

Antal kommentarer: 38
 
Eksempel: Det hele ligger i planlægning. Vi havde problemer. Så stod jeg og kiggede og noterede hver ting med stopur. Feks 20 SEK til at lukke ind. X antal sekunder til at klippe haler og sætte hannerne op i todelt kasse. 30-40 sekunder til at bedøve 5-8 hangrise. Lidt mindre til smertelindring. Osv osv. Han brugte så en hulans masse tid på at rende frem og tilbage. Og vente på at der var gået 5 minutter. Vi fik for 1 mand tiden ned fra 11-12 minutter pr hold til Ca. 6-7 minutter. Og han syntes det gik lettere. Han skulle bare have hjælp til planlægning og strukturering af opgaven. Og tiden til hver proces er den samme. Der er bare ingen spildtid. Og når man ved det tager de minutter at ordne et hold så ved man også hvor mange hold man maksimalt må være foran med at bedøve. Og man ved også at når man tager en flok. Så er de andre klar når man feks har forberedt 4 hold.
 

Se alle kommentarer til opslaget  og resultat af meningsmåling her 

Faktaboks

Facebook-gruppen @Grisen

  • 3.762 medlemmer
  • Det er en lukket gruppe på Facebook, men du kan nemt anmode om at blive medlem. Vi lukker kun personer ind fra erhvervet
  • Find gruppen ved at søge på Facebook på ordet grisen
  • Gruppen debatterer faglige spørgsmål om svineproduktion

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.

Seneste videoer

Se alle