Kæmpe konkursbo sælger ud af svineejendomme
De første svineejendomme fra et af Peter Boilesens to svineselskaber er sat til salg.

Salget af flere af de mange svineejendomme, som Peter Boilesen fra Viborg-egnen gik konkurs med i slutningen af november og starten af december, er nu sat ind.

Det er Landbrugsmæglerne, som har sat et prisskilt på 85 mio. kr. på de aktiver, der var en del af selskabet Sønderupgaard II A/S.

Der er tale om et jordtilliggende på 351,6 hektar jord samt syv ejendomme. Svineproduktionen er angivet til 1.500 søer og produktion af 30 kgs-grise. Der er tilladelse til udvidelse til 2.500 søer.

Aktiverne fra det andet af Peter Boilesens selskaber, Sønderupgård I A/S, nærmer sig ifølge kurator Rune Hyllested, STORM Advokatfirma, også salgshylden.

"Vi forventer, at vi sætter til salg i denne uge. Det sker via Nybolig," forklarer Rune Hyllested.

Sønderupgaard I udgør ifølge Rune Hyllested cirka 560 hektar samt knap 3.000 søer og tilhørende smågriseproduktion.

Ejendommene, der er sat til salg, kan ses på: http://www.landbrugsmaeglerne.dk/sag/45785/Bjerring-Hede-18-8850-Bjerringbro

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.

Seneste videoer

Se alle