Landmænd går sammen om at dygtiggøre udenlandske ansatte
Kompetencerne skal styrkes hos udenlandske medarbejdere - udviklingen er lagt i hænderne på et advisory board, der aktuelt mangler fem nye landmænd som medlemmer.

Seges Akademi søger i øjeblikket fem medlemmer til et såkaldt advisory board, der er med til at skabe rammerne for den kompetenceudvikling, som er nødvendig hos de mange udenlandske medarbejdere i dansk landbrug.

Et kompetenceløfte er relevant i mange tilfælde, fordi rigtig mange af de udenlandske medarbejdere ikke har erfaring fra landbruget.

Det har den konsekvens, at de ofte ikke har de rette forudsætninger for at arbejde på de danske landbrugsbedrifter - og det er her et øget fokus på kompetenceudvikling og advisory boardet kommer ind i billedet.

Et af de nuværende medlemmer af Seges Akademis advisory board er Martin Mogensen fra Go-Gris I/S, der selv har udenlandske medarbejdere.

»Der er ingen ide i, at de udenlandske medarbejdere ikke udvikler sig. Jeg vil gerne vise mine medarbejdere, at deres arbejde er vigtigt. Derfor vil jeg bygge mine medarbejdere op, så de bliver bedre til deres arbejde,« siger han og fortsætter:

»Som en del af advisory boardet kan jeg være med til at påvirke uddannelsen af mine nuværende og kommende kollegaer og ikke mindst medarbejdere.«

Advisory boardet består af 10 landmænd, som Seges Akademi rådfører sig med. I år er der særligt fokus på kompetenceudvikling af udenlandske medarbejdere og akademiet søger fem nye medlemmer. Som medlem indgår man i et netværk med fire nye medlemmer og fem erfarne medlemmer, der mødes to gange årligt.

Læs mere om advisory boardet på www.seges.dk/akademi

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.

Seneste videoer

Se alle