Medicinalfirma lancerer podcast om svin
Ceva står bag Griseriet, der er en ny podcast til og om svinesektoren.

Griseriet er navnet på en ny podcast fra medicinalfirmaet Ceva, der går i dybden med faglige udfordringer, hvor snakken tager udgangspunkt i erfaringer fra stalden og konkrete tiltag.

"Griseriet er en podcast med en praktisk tilgang og fokus på retningslinjer, som landmænd, konsulenter og dyrlæger kan forholde sig til og arbejde ud fra", fortæller produktchef Anja Kibsgaard fra Ceva.

Hver episode varer 20-30 minutter, og værten Henrik Balleby, der er dyrlæge, får besøg af en række eksperter, der giver deres anbefalinger på området. Det giver en god og nuanceret debat med flere perspektiver, mener folkene bag podcasten.

"Der er mange måder at have en besætning på, så debatten skal være nuanceret og gøre det klart, hvad de abstrakte idealer betyder for medarbejderne i stalden", siger Anja Kibsgaard.

Holdstyring og zink i første episode

I den første episode diskuterer Michael Frederiksen fra SvineRådgivningen og Henrik Bech Pedersen fra Ceva udfordringer og fordele ved holdstyring og udfasningen af zink. De har begge mange års erfaring som konsulenter og lægger vægt på, at holdstyring som redskab kræver struktur og målbare målsætninger – og hvordan gør man det i praksis?

"Det kræver god kommunikation mellem fare- og klimestald og klare målsætninger, som alle medarbejderne kender. Det er vigtigt at måle resulterne for at se om indsatsen betaler sig", forklarer Henrik Bech Pedersen.

Podcasten kan findes på Spotify, Apple Podcast eller Spreaker, hvor der bliver løbende lagt nye episoder op.

Emneord PLUS

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.

Seneste videoer

Se alle