Tag temperaturen på grisestalden som arbejdsplads

Har dine medarbejdere det godt hos dig?

Af Mette Holst Tygesen, konsulent, LandboNord Svinerådgivning

Ingen er bedre til at vurdere arbejdspladsen end medarbejderne. Med en barometermåling i hånden står du som arbejdsgiver med et godt værktøj til at skabe en attraktiv arbejdsplads.

Barometermålingen er udviklet i forbindelse med projektet ’Landbruget, fremtidens bedste arbejdsplads’.

Det fungerer således, at hver medarbejder får tilsendt et link, hvor de svarer på spørgsmål om arbejdspladsen indenfor følgende kategorier: Udvikling af medarbejdere, tiltrækning og rekruttering af nye kollegaer, fastholdelse af medarbejdere, opstart og oplæring samt exit.

Spørgsmålene kan besvares både på dansk eller engelsk.

Svarene giver nyttig viden om, hvor man skal koncentrere sin indsats for at skabe en god arbejdsplads og dermed lette rekrutteringen af nye medarbejdere.

Læs flere aktuelle og praktiske tips til svinebedriften i det nye nummer af fagmagasinet SVIN, der udkommer tirsdag 17. november.

Emneord PLUS

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.

Seneste videoer

Se alle