Svinetop inviterer til dialogmøder
Seges Svineproduktion inviterer til fem debatmøder i maj om politiske og faglige problemstillinger, der udfordrer svinesektoren.

Mellem 2. og 4. maj deltager toppen af Seges Svineproduktion i fem informations- og debatmøder rundt om i landet.

Baggrunden er, at organisationen vil sætte fokus på en række af de politiske og faglige udfordringer, der præger sektoren nu og i fremtiden.

»Vi vil præsentere vores tanker og ideer om blandt andet konkurrenceevnen, hangriseproduktion og beskyttelse mod svinepest. Men vi vil også meget gerne have svineproducenters og driftledernes input til, hvordan vi løser branchens udfordringer i fremtiden,« siger sektordirektør Christian Fink Hansen, der på møderne suppleres af formanden for sektorbestyrelsen, Erik Larsen.

De håber, at mange svineproducenter og driftsledere vil deltage i møderne.

»Det er her, de har mulighed for at bidrage til debatten om dansk svineproduktion,« siger Christian Fink Hansen.

Møderne holder 2. maj hos LandboNord kl. 14-16.30 og LMO kl. 18.30-21.00 samme dag. 3. maj er der møder hos SAGRO kl. 14-16.30 og igen kl. 18.30-21.00 hos KHL.

Møderækken rundes af på Axelborg 4. maj kl. 17-19.30.

Deltagelse i møderne er gratis, men af hensyn til forplejning og planlægning skal man tilmelde sig.

Tilmeldingsfristen er 26. april - se mere på svineproduktion.dk

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.

Seneste videoer

Se alle