For syvende år i træk - Aarstiderne lander endnu et rekordregnskab

Indtjeningen er nu vokset syv år i træk i madkasseselskabet, og i årets rekordregnskab er der vækst i både top- og bundlinje.

Markedet for måltidskasser har været stærkt på vej opad i de seneste år, og det nyder især virksomheden Aarstiderne godt af.

Selskabet har for nylig offentliggjort regnskab for 2017, hvor - man fristes til at sige traditionen tro - der er rekorder i både omsætning og indtjening.

I 2017 kunne Aarstiderne glæde sig over, at omsætningen steg næsten 100 millioner kroner for året. Toplinjen endte således på 672 millioner kroner.

Også indtjeningen voksede med et par millioner og resulterede i et samlet overskud på 40,3 millioner kroner.

Den største del af forretningen består af de efterhånden velkendte måltidskasser. Præcist hvor mange måltidskasser, selskabet sender ud på daglig basis, holder man dog tæt i koncernen.

rekordindtjening og investeringer

Sidste år landede selskabet også en rekordindtjening, hvilket var en imponerende bedrift set i lyset af, at der sideløbende var investeret 40-45 millioner kroner i en udbygning af pakkeriet.

Til Frederiksborg Amts Avis udtaler Annette Hartvig Larsen, adm. direktør i Aarstiderne, at netop måltidskasserne er rugbrødsmotoren i selskabet.

"Vi har diskuteret måltidskasser siden 2003, og vi satsede helhjertet på dem fra 2012, fordi vi kunne se, at der helt klart var et behov. Men vi vidste også, at det ville blive svært at løse, fordi opskrifterne til måltidskasserne er som en Ikea-manual - de skal være præcise. Hvis vi får en sending blomkål, der ikke er god, skal vi til at ændre i opskrifterne med kort varsel", fortæller Annette Hartvig Larsen, administrerende direktør i Aarstiderne, til avisen.

 

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle