Velas: Fusionsbestyrelse har endnu ikke siddet ved samme bord

Den nye corona-virkelighed betyder, at fusionsbestyrelsen for rådgivningsvirksomheden Velas endnu ikke har mødtes til et normalt bestyrelsesmøde.

Bestyrelsen for Danmarks største rådgivningsvirksomhed, Velas, har på grund af corona-krisen endnu ikke afviklet et eneste bestyrelsesmøde, hvor bestyrelsen har siddet rundt om det samme bord.

I stedet har bestyrelsen med repræsentanter for de ni ejerforeninger måttet mødes på en digital platform, fortæller Velas-formand Nis Hjort, der også er formand for én af ejerforeningerne, Vejle-Fredericia Landboforening.

"Vi har vores første fusionsbestyrelsesmøde til gode. Vi har haft ét, der var virtuelt, men det er altså ikke helt det samme. Det ville være rart, hvis vi snart kan mødes rigtigt", siger Nis Hjort.

Ikke de yngste

Nis Hjort har dog stor forståelse for, at alle respekterer de mange anbefalede sikkerhedsrestriktioner der kan hindre corona-virussen i at brede sig ukontrolleret.

Derfor hører han også til dem, der mener, at lokale landbo- og familielandbrugsforeninger med sindsro kan udsætte afviklingen af årets generalforsamlinger.

"Det er jo ikke det yngste segment, der kommer til generalforsamlingerne", siger han.

Nis Hjort nåede at afvikle sin egen generalforsamling inden Danmark lukkede ned.

Emneord

coronavirus

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle