Fendt solgte flest traktorer i marts

Marts bød på både fremgang og tæt konkurrence i traktorsalget, viser statistikkerne. Fendt tog førstepladsen med 41 traktorer ud af et samlet salg på 230 styk.

Fendt indtog en flot førsteplads i marts, viser de nyeste traktorstatistikker, der netop er blevet offentliggjort for marts måned. Med 41 nyregistrerede Fendt-traktorer var det nok til at tage førstepladsen, men i tæt konkurrence med en række mærker. Således deler Case IH og John Deere andenpladsen med hver 37 solgte traktorer - men med Massey Ferguson lige i hælene med 36 traktorer.

Med Fendts 41 solgte traktorer giver det mærket en markedsandel i marts på 17,8 procent - 1,7 procent højere end Case IH og John Deere. Massey Fergusons bid af kagen i marts er 15,7 procent.

New Holland tegnede sig for 33 solgte traktorer i marts efterfulgt af Valtra, der formåede at sælge 27 traktorer.

Fra Valtra er der et stykke vej ned til Claas, der har solgt otte styk - og Deutz-Fahr noterer sig for tre traktorer, hvilket er præcis samme antal som Zetor. Lamborghini formåede at sælge to traktorer i perioden. Dertil kommer et salg på tre traktorer fra andre mindre kendte mærker.

Generel fremgang

Samlet set bød marts 2013 på en flot fremgang i forhold til samme periode sidste år. Der blev registreret 230 traktorer mod blot 164 i samme periode sidste år. Det svarer til en stigning på 40,25 procent, og dermed følger marts måned ganske godt trop med både februar og januar, der også bød på stigninger i salget i forhold til året før. Kilde: ND Data.

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle