Annaburger med flere muligheder

Den klassiske tipvogn er stadig et godt bud på en økonomisk attraktiv og universel løsning, når det gælder transport af mange forskellige typer afgrøder og materialer.

Tyske Annaburger, der importeres og forhandles i Danmark af Stroco-Agro, melder klar til den kommende sæson med nye muligheder. En Annaburger Ecoliner HTS tipvogn i to- eller treakslede udgaver har eksempelvis mulighed for indvendigt monterede 50 cm høje opklappelige græssider. Disse sider kan snildt og hurtigt klappes op, når der skal ensileres, og rumindholdet øges betragteligt.

»Denne løsning kan gøre gavn i eksempelvis høstens travle tid, hvor der køres korn, og der så samtidig hurtigt skal skiftes over til ensilering«, siger Arne Gejl fra Stroco-Agro.

Med græssiderne slået op øges rumindholdet på en toakslet Ecoliner HTS 22.12 fra 29 til 37 kubikmeter. På en treakslet EcoLiner HTS 29.12 tipvogn øges rumindholdet fra 32 til 41 kubikmeter.

Tipvognene fra Annaburger kan leveres med diverse ekstraudstyr, herunder eksempelvis rullepresenning samt forskellige undervogne med hydraulisk affjedring, fjedre eller vippeboogie, alt efter behov og ønsker.

Annaburger Nutzfahrzeug GmbH er en af de største tyske producenter af transportvogne og universalspredere til landbruget. Vognene forhandles over hele Europa, og programmet omfatter afskubbervogne, bundkædevogne, tipvogne og sneglevogne fra 20 til 33 ton.

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle