Konkursramte Egebjerg købt af konkurrent

Staldinventar-virksomheden ACO Funki overtager den gamle konkurrent.

Staldinventarvirksomheden ACO Funki A/S i Herning overtager alle aktiver i konkursramte Egebjerg International, som beskæftiger sig med produktion og salg af staldinventar til svineproducenter.

Også salgsvirksomhederne Master Trading og Chima overtages af tyskejede ACO Funki.

»Vi er glade for at have overtaget Egebjerg Internationals produktprogram, og at vi kan videreføre Master Trading, da vi i forvejen kender produkterne godt og ser mange muligheder i at videreføre disse. Vi ved, hvor vigtigt det er for svineproducenter verden over, at de kan blive ved med at købe kvalitetsprodukter til fornuftige priser, hvis de skal være i stand til at producere mere effektivt,« siger Lene Bryde, administrerende direktør hos ACO Funki.

Opkøbet skal blandt andet være med til at styrke virksomhedens position både på det danske og udenlandske marked. Egebjerg Internationals produktprogram videreføres og vil fremover blive solgt fra ACO Funki A/S’ kontor i Herning.

ACO Funki, der har været en del af den tyske ACO-koncern siden 2004, samler alt lager på virksomhedens adresse i Herning. En centralisering af lageret vil blandt andet medføre lavere fragtomkostninger, større volumen på indkøb og mindre administration.

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle