Skyd Høsten: Høsten bringer mennesker tættere sammen

Trods lange arbejdsdage og hårdt arbejde er der stadig plads til familie og venskaber i høstiden.

Høsttiden er en tid, der binder folk sammen. At hjælpe hinanden og tilbringe tid sammen med familie, venner, naboer eller lignende er for mange det, der gør det lettere at komme gennem en hård og stresset tid.

Ugens vinderbillede af Asger på to år, der overvære vejningen af årets høst, er indsendt af John Jakobsen. John Jakobsen er far til Asger og har derudover to børn mere med sin kone Trine. Med både kone og børn i mejetærskeren er der ved at være fyldt godt op i førerhuset. Men netop det at have familien omkring sig betyder alt for John Jakobsen. Når dagene er travle, og timerne ligger i marken, glæder han sig over at kunne tage børnene med i mejetærskeren.

Historien om Victor og Oscar, der opdagede en tabt halmballe, er en af ugens søde historier. De to drenge fik halmballen bugseret op på deres mini Gator og afleverede den til landmanden på naboejendommen. Land-manden, som drengene i øvrigt vinker til dagligt under høsten, belønnede det gode naboskab med is.

En lige så fin og hjertevarm historie er historien om Claus Støvlbæk Clausen og Peder Groth, der blev genforenet efter 42 år. De to herrer gik i sin tid på landbrugsskole sammen, men havde efter endt uddannelse mistet kontakten. De to mødtes i år på Lyngbygaard Gods for at høste sammen og har efterfølgende besluttet at spise en god frokost sammen, når høsten er forbi.

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle