Billeder: Masser af pels på modellerne

På årets første og største modeuger var der masser af pels på designernes kreationer.

Pels var ikke til at komme uden om under de fire største modeuger, der blev afholdt i New York, London, Milano og Paris i januar og februar.

De store designere havde givet masser af plads til pels, da de viste deres bud på den kommende efterårs- og vintermode. Ifølge optællinger foretaget af International Fur Federation (IFF) indeholdt 67 procent af kollektionerne pels.

Stærkest repræsenteret var pels i Milano, hvor 50 ud af 63 designere (79 procent) havde brugt pels i designet. På den italienske catwalk viste bl.a. Gucci 70’er-inspirerede jakker i pels, mens Versace præsenterede fantasifulde minkkåber med blomsterprint.

Planteskole-ejer taber retssag efter ekspropriation af jord til Roskilde Festival 22. november · 10:46

Marc Jacobs og Ryan Roche var blandt de 90 af de i alt 146 designere (62 procent), der viste pels i New York, og i Paris var det 60 ud af 86 designere (70 procent), der havde valgt at bruge pels i deres efterårs- og forårskollektion.

»Det er virkelig opløftende at se, at der bliver ved med at være masser af pels på catwalken. Designerne anvender også pels på stadig mere kreative måder og giver kunderne skønne, alsidige styles, som man kan have på til hvilken som helst lejlighed hele året rundt,” siger Mark Oaten, adm. direktør ved IFF iførlge Kopenhagen Fur.

Tip os

Kommentarer

Nyhedsbrev

Forsiden lige nu